به گزارش گروه بين الملل مشرق، روزنامه آمريکايي وال استريت ژورنال در شماره امروز خود به نقل از هاآرتص تلاش کرد تا اعتراضات مردمي عليه حاکمان مستبد در کشورهاي عربي را از کشورهاي همپيمان رژيم صهيونيستي مانند تونس و مصر و اردن، بسوي سوريه بکشاند.
در همين راستا روزنامه صهيونيستي هاآرتص سعي دارد تا با برنامهريزي زماني براي اعلام خشم عليه دولت سوريه، مردم اين کشور را عليه نظام حاکم تحريک کند.
اين روزنامه در سوءاستفاده از گفته "بشار اسد" رئيسجمهور سوريه که تصريح کرده بود بايد اصلاحات در کشور انجام شود، مدعي شده که اين اظهارات تلاش پيشدستانه براي جلوگيري از انتفاضه مردم عليه نظام حاکم دمشق صورت گرفته است.
اين در حالي است که بشار اسد از حدود شش سال پيش، برنامه جديد اصلاحات در اين کشور را آغاز کرده و هر از چندي درباره روند اجراي آن، سخناني ايراد مي کند و چنين سخناني تازگي ندارد.
روزنامه آمريکايي وال استريت ژورنال به نقل از بشار اسد مدعي شده که فشاري که مردم سوريه بر وي وارد مي کنند کمتر از فشار مصري ها بر حسني مبارک، رئيس جمهور مصر است.
به نوشته اين روزنامه، وي علت اين موضوع را عدم روابط نزديک سوريه با آمريکا و اسرائيل عنوان کرده و افزوده است که همين موضوع است که سران عرب را در تضاد و مخالفت با شهروندان آنها قرار داده است.
وال استريت ژورنال به نقل از اسد در توضيح علت ثبات سوريه در مقايسه با ساير کشورهاي عربي، افزوده است: آمريکا از ما حمايت مالي نمي کند و حتي از سوي بسياري از کشورهاي جهان تحريم شده ايم اما باوجود همه اين محدوديت ها، سوريه پيشرفت کرده و مردم نيز شورش نکرده اند زيرا اين به نياز و همين طور انجام اصلاحات ربطي ندارد بلکه به اعتقادات آنها مربوط مي شود.
به نوشته اين روزنامه، اسد با اشاره به اينکه کشورش نسبت به ساير کشورهاي عربي با فشارهاي بيشتري روبروست، اظهار داشته که سوريه باثبات است زيرا ما با اعتقادات و باور مردم ارتباط بسيار نزديکي داريم. موضوع اصلي اين است. زماني که ميان منش سياسي يک حکومت و اعتقادات و علايق مردم آن فاصله وجود داشته باشد همين خلأ، مشکل ايجاد مي کند چرا که مردم صرفاً طبق منافع خود روزگار نمي گذرانند بلکه بر اساس باورهاي خود نيز زندگي مي کنند بويژه در اين منطقه بسيار ايدئولوژيک و اگر فردي از اين بُعد ايدئولوژيک درک درستي نداشته باشد متوجه تحولات اخير نمي شود.
روزنامه هاآرتص که با تأييد رسانه هاي آمريکايي همراه شده است نيز با بزرگنمايي و دروغپردازي به درخواستهايي اشاره ميکند که در شبکههاي اجتماعي براي ايجاد شورش و آشوب در سوريه دعوت ميکند و از مردم اين کشور ميخواهد تا در روز پنجم فوريه براي ابراز مخالفت خود با جريان حاکم به خيابان ها بريزند.
راديو رژيم صهيونيستي نيز در اخبار خود همواره سعي دارد تا سوريه را به عنوان يکي از کشورهايي که احتمال وجود اعتراضات مردمي در آن وجود دارد، مطرح کند، اين در حالي است که بر خلاف ديگر کشورهاي منطقه، اين کشور از آرامش برخوردار است و درگيري و اختلافي در ميان مردم آن ديده نميشود.
رسانههاي حامي غرب که موج خروش انقلابي مردم منطقه عليه همپيمانان غربي ميبينند، سعي دارند تا اين روند را به انحراف کشانده و عليه کشورهاي حامي مقاومت فعال کنند.